~~~ Tüm diziler burada (LOST, Heroes, Prison Break, 24, vb) ~~~

16 Eylül 2007 Pazar

Tas Kebabı

Tas Kebabı




Tas Kebabı için Malzemeler

Dana eti (kuşbaşı doğranmış): 1/2 kg
Sıvı Yağ: 1 çay bardağı
Domates: 2 adet
Domates Salçası: 1/2 çorba kaşığı
Sarımsak: 3 diş
Soğan: 1 orta boy
Kekik: 1 çay kaşığı
Karabiber: 1 çay kaşığı
Kırmızıbiber: 1/2 çay kaşığı


Hazırlanışı:


Soğanları ve sarmısakları yemeklik doğrayın, yağ konmuş orta büyüklükte tencereye koyun. Kuş başı doğranmış etleri üzerine döküp, karıştırın. Üzerine salca ve domatesi ilave edin. En son baharatı ilave edin. İyice karıştırın. Tencerenin ortasına toplayıp, cam büyük bir kaseyi etler tamamı ile içinde olacak şekilde kapatın, ve çok kısık ateşte pişirmeye başlayın. Etler suyunu saldığında tuzunu ilave edin. Yemek suyunu çekene kadar pişirin. Servis yapmadan önce, isteğe göre servis tabağına alıp, üzerine rendelenmiş kaşar döküp, düşük ısılı fırında 5-10 dak. bekletip , servise hazır hale getirin. Servisini patates püresi , kızartması ile yapabilirsiniz

Hiç yorum yok:

 
I heart FeedBurnerSubscribe in a readerSubscribe in a readerAdd to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineSubscribe in RojoAdd ~~~~ Tüm diziler burada (LOST, Heroes, 24, vb)~~~~ to Newsburst from CNET News.comAdd to My AOLSubscribe in FeedLoungeAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Attensa