Biberli Hindi
Biberli Hindi için Malzemeler
Kuşbaşı Hindi: | 350 gram |
---|---|
Kırmızı Dolmalık Biber: | 80 gram |
Yeşil Dolmalık Biber: | 80 gram |
Soğan: | 40 gram |
Domates: | 100 gram |
Sıvıyağ: | 5 ml |
Kuru Nane: | 10 Gram |
Su: | 100 ml |
Hazırlanışı:
Soğanı ince kıyın, sıvıyağı bir tavaya alın, kızdırın ve soğanları içine atın. Hafif pembeleşince hindileri atın, tahta kaşıkla karıştırın. İnce uzun doğranmış biberleri katın, rendelenmiş domatesi ekleyin, yarım bardak suyu koyun, kapağını kapayıp pişirin. İndirmeden nanesini koyun. Biraz daha pişirip kapayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder